Luomivärin pohjustajat vertailussa

7 kommenttia

Silmämeikin pohjustaja on yksi tärkeimmistä meikkituotteista mitä käytän. Ihan ehdoton luomivärin alle tasoittamaan luomen värieroja ja pidentämään luomivärin kestoa. Ilman sitä en yksinkertaisesti voi olla, eikä kannata edes käyttää luomiväriä, koska luomivärit eivät todellakaan pysy paikoillaan. Uskokaa tämä "aikuiset naiset" ❤ Ehkä max tunnin -kaksi, mutta sitten on luomivärit luomivaossa rullaantuneena. Omaan tosi raskaat luomet, jotka rasvoittuvat helposti ja se asettaakin kovat vaatimukset pohjustustuotteelle. Olen testannutkin tässä vuosien saatossa aikasta monta ja tässä niistä pieni yhteenveto.




Urban decay Eyeshadow Primer Potion Original

Tämän pohjustajan nimeen vannovat monet ja uskalsinkin sen vuoksi kokeilla tätä Edenin jälkeen. Koostumus ja peittokyky tässä on ohuempi, kuin Edenissä. Tämä toimii ja ei toimi. Muutaman tunnin pitää kyllä luomet hyvänä, mutta sitten rasvoittuu. Jos haluan pysyvän tuloksen eli ns. aamusta iltaan, laitan tämän pohjalle ja toisen pohjustajan päälle ja sitten vielä puuteroin. Tällä tavalla saan tämän pysymään. Ei mikään "pakko ostaa uudestaan" tuote. Käytän toki loppuun tämän, mutta siihen se yhteinen taipaleemme ehkä jääkin.





Urban Decay Primer Potion Eden

-Vaalea hieman peiteainemainen koostumus. Peittää ja tasoittaa hyvin luomen sävyerot. Helppo levittää. Itse puuteroin luomet ennen luomiväriä. Tämä oli monen monta vuotta suosikkini, mutta sitten ykskaks jotenkin lopetti toimimasta mulla ja huomasin, että luomet rasvottuvat muutamassa tunnissa. 




Todella peittävä!
Makeup Factory Sensitive Eyeshadow Base

Ihan uusi tuttavuus, jonka sain testiin Elina K:lta. Ohjeen mukaan suoraan pohjustajan päälle levitetään luomiväri. Olen kokeillut sekä että, eli puuterilla ja ilman. Toimii molemmilla tavoilla! Melko ohut koostumus. Omat luomeni kaipaa hieman enemmän peittokykyä, mutta tasaisen värisellä luomella tämä on varmasti passeli :) Pitää luomivärin hyvin paikallaan ja on helppo levittää. Tykkään!




Essence You Better Work Eye Primer

Halvalla todellakin saa hyvää ja Essence todisti sen jälleen. Ihan loistava pohjustaja. Ei kauheasti peitä, mutta pitää todellakin luomivärin paikallaan aamusta iltaan. Helppo levittää tasaisesti luomille. Tähän voi luottaa, jos haluaa luomivärien pysyvän kellon ympäri.



Paese Eyeshadow Base

Paese sarjana oli vielä hetki sitten täysin tuntematon ja nyt olen löytänyt heiltä tosi monta super hyvää tuotetta, kuten tämä luomivärin pohjustaja. Tämä pysyy ja pitää luomivärit paikallaan. Peittää melko hyvin luomen sävyerot. Levityksen kanssa kannattaa olla tosi tarkka, että levittää ainoastaan luomille. Saattaa tarrata puuterin kanssa rumasti, jos eksyy liian alas esim. ulkonurkasta. 

Been there, done that.







Mac Pro Longwear Paint Pot Painterly

Tämä oli suoranainen pettymys. Odotukset olivat korkealla, enkä meinannut heti edes uskoa näkemääni, vaan annoin tälle monen monta mahdollisuutta. Moni tätä oli kehunut, mutta itselleni tämä ei sopinut lainkaan. Hädintuskin piti kahta tuntia luomiväriä paikallaan. Ainoastaan niin saan tämän toimimaan, että laitan alle toista pohjustajaa ja tätä päälle. Tässä on tosi kaunis vaalea sävy ja peittävyys hyvä. Luomivärinä varmasti toimii. 

Harmi..halusin niin tykätä tästä!





Oliko näistä joku sun suosikki? Vinkkaa mulle sun suosikki luomivärin pohjustaja :)
Ihanaa sunnuntaita!

❤ Noora

7 kommenttia

 1. Kiva postaus! Mulla on ollut käytössä jo toista vuotta Smasboxin luomivärinpohjusta ja olen ollut kerta kaikkiaan niin tyytyväinen, etten ole edes testannut muuta :D Tuo Essence kiinnostaa, kun monet ovat sitä kehuneet ja ei ole hinnalla pilattu, vaikka se ei sopisikaan :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3 Kiitos vinkistä, mä ehdottomasti testaan tuon Smashboxin pian :) Essencen meikit ovat varsinaisia positiivisia yllättäjiä joka kerta. Hyvänä esimerkkinä tuo pohjustaja ja sitten vielä heidän kynsilakkansa päihittävät kalliimmat mennen tullen..mieletön kesto niissä :)

  VastaaPoista
 3. Onpas mielenkiintoinen postaus. Primereissä on jännää juuri se, että jokin primeri toimii toisella ihan pomminvarmasti, ja toisella taas ei millään ilveellä;) Ekan primerini ostin joskus 90-luvun alussa (tietenkin Lumenea) ja niistä päivistä on kyllä laatu parantunut huikeasti, kun tarjonta on lisääntynyt. Olen löytänyt oman lempparini Essenseltä eli olen käyttänyt monta kappaletta Essence I Love Stage Eyeshadow Baseä. Toimii minulla moitteetta. Tätä uutta You better work primeria en ole vielä onnistunut saamaan käsiini. Pitääpä tutkia tarkemmin. Yksi itselleni mieluinen halpa ja hyvä on Wet n Wildin Photofocus eyeshadow primer. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin :) Olen löytänyt monia monia loistavia tuotteita muiden suosituksesta ja sitten on ehkä ihan se pieni kourallinen tuotteita, jotka ei sopineetkaan. Kiva tehdä itsekin näitä postauksia, jos joku saisi näistä apua itselleen. Kiitos vinkeistä, nappaan ehdottomasti mukaani nuo suosittelemasi tuotteet, kunhan osuvat kohdalle :)

   Poista
 4. Mielenkiintoinen postaus. Mä ostin itselleni kans viime syksynä suuren hypetyksen tuloksena tuon UD original primerin ja se ei mulla toimi oikein kunnolla yhtään. Mulla jää siitä silmiin kummallisia laikkuja vaikka levitän sen tasaisesti ja myöskään pysyvyys ei ole aina paras vaikka olen puuteroinut luomen ennen luomivärien levitystä.

  Sen sijaan mun ehdoton lemppari on Luscious Angel eye primer joka on aivan super. Luomivärit pysyy kuin tauti ja salilla hikoilunkin jälkeen meikki on edelleen tiptop! Voin suositella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta mitä sanoit, että UD Original jättää helposti laikkuja ja sen huomaa just siinä vaiheessa, kun laittaa puuterin päälle. Eden oli huippu hyvä ja teki luomista tosi kauniit ja tasaiset, mutta en tiiä miksei sekään toimi mulla enää? Mä kuitenkin vaadin pohjustajalta myös vähän tasoitusta eli ei ihan läpikuultava saisi olla. Kuulosti kokeilemisen arvoiselta tuo sinun mainitsemasi Luscious Angel eye primer! Mistä olet omasi ostanut? :)

   Poista
 5. Thanks for providing such a great Information, you can see, we also provide
  Peptide Synthesis

  VastaaPoista