The Ordinary

3 kommenttia
Hei taas!

Sain muutama viikko sitten testiini The Ordinaryn-tuotteita kahden jo aiemmin ostamani tuotteen rinnalle. Ja olen aivan myyty! Tuotteet ovat edullisia ja mikä parasta niitä saa nykyään myös Stockmannilta ostettua!

The Ordinary on brändi, joka keskittyy edistyneellisesti toimivaan kauneudenhoitoon. Tuotteet ovat riittoisia ja eikä sisällä mitään turhaa. 


Caffein Solution 5%+ EGCG

On kevyt silmänympärystuote vähentämään turvotusta ja tummuutta silmänympärysiholla. Seerumi sisältää kofeiinia Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG)-raaka-ainetta vihreän teen lehdistä. Seerumin kanssa voi käyttää tarvittaessa vielä silmänympärysvoidetta mutta tämä itsessään on jo ihanan tuntuinen iholla ja on hyvin riittoisa!
"Buffet" Multi-Technology Peptide Serum

On monitehoinen peptidiseerumi. Seerumi vaikuttaa tehokkaasti useisiin erilaisiin ihon ikääntymisen merkkeihin. Sisältää 11 ihoystävällistä aminohappoa sekä kosteuttavia hyaluronihappoyhdisteitä. Säännöllisessä käytössä seerumi ravitsee ihoa ja saa ihon näyttämään nuorekkaammalta. Tätä käytetään aamuin-illoin puhtaalle iholle. 
Aluksi käytin tätä vain iltaisin ja Niacinamide-seerumia päivisin (epäpuhtaalle iholle). Mutta koska on talvi ja tuntui, että ihoa kiristi meikin alla, totesin että "Buffett"-seerumia kannattaakin käyttää päivällä kosteuttavan vaikutuksen vuoksi. Kosteusvoide päälle eikä kiristänyt enää :DNiacinamide 10% + Zinc 1%

Tämä seerumi sopii epäpuhtaudesta ja tukkeutumista kärsivälle iholle! Eli juuri minulle sopiva. Seerumissa oleva niasiinimidi (B3-vitamiini) ja sinkki vähentää talin tuotantoa sekä pienentää ihohuokoisia ja tasoittaa ihon sävyä.
Käytän seerumia iltaisin puhtaalle iholle ja kosteusvoide päälle. Jo muutaman käyttökerran jälkeen huomasin, että aamulla ihoni ei ollut enää rasvaisen ja paksun tuntuinen kuin ennen. Todella tehokas tuote!Azelaic Acid Suspension 10%

On ihon sävyä kirkastava sekä ihon pinnan rakennetta tasoittava voide. Tämä myös vähentää ihovirheiden näkyvyyttä. Sopii juuri minulle jolla on punakkuutta ja epätasainen iho! Ihosta tulee aivan ihanan samettisen tuntuinen! Voiteessa on atselaiinihappoa, jota käytetään paljon aknen hoidossa. 

Olen käyttänyt tätä sekä aamulla meikin alla että iltaisin. Yhdessä Niacinamide 10% + Zinc 1%-seerumin kanssa yön jälkeenkin iho on vielä pehmeä eikä öljyinen. Kun oli oikein kovat pakkaset niin käytin tätä vain iltaisin sillä meikin alla tämä ei riittänyt kosteuttamaan. Jos tuotetta käyttää päivisin niin olisi hyvä käyttää myös aurinkosuojaa. Kesällä yhdessä Niacinamide 10% + Zinc 1%-serumin kanssa nämä voisivat olla juuri riittävä yhdistelmä, mutta näin talvella kun iho on ollut pintakuiva niin hieman kiristi.

Eli toisin sanoen Caffein Solution 5%+ EGCG silmänympärysiholle,
"Buffet" Multi-Technology Peptide Serumia kosteuttamaan ihoa,
Niacinamide 10% + Zinc 1%- seerumia epäpuhtaudesta ja runsaasta talituotannosta kärsivälle iholle ja Azelaic Acid Suspension 10% kirkastamaan ja tasoittamaan ihon sävyä. 

Näitä voi käyttää sekaisin sekä eli toista aamuisin ja toista tuotetta iltaisin. Aivan ihania tuotteita ja kokeilemalla löytyy se oma tyyli. Pakkasten väistyttyä saatankin tarvita päivällä Niacinamide 10% + Zinc 1%- seerumia hillitsemään talin tuotantoa. Jokaiselle löytyy jotain ja hinnatkin ovat edullisia. Ylempi kuva on otettu Helsingin keskustan Stocmannilta missä on laaja valikoima!
Kiitos Nordic Cosmetics kun sain testiin Coffein- ja Buffet-seerumin!

Voin todellakin vain suositella näitä tuotteita. Itse olen näitä tuotteita kokeillut vasta kolme viikkoa ja huomaan jo eron. Iho on kirkkaampi eikä niin rasvaisen tuntuinen.

Ihanaa hiihtoloma-viikkoa kaikille! :)

- Monica


3 kommenttia

 1. Tuo Caffein Solution on tosi hyvää! :)

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä tosi hyvä tuote! Nää kaikki! Aijon kyllä kokeilla näitä muitakin tuotteita :D

  VastaaPoista
 3. Thanks for providing such a great Information, you can see, we also provide
  Peptide Synthesis

  VastaaPoista