Miten pääsin eroon pintakuivuudesta!

2 kommenttia
Pintakuivuus on vaivannut ihoani oikeastaan aina. Enemmän tai vähemmän. Keskittyen tottakai enemmän sinne talviaikaan. Tämä kuluva talvi on ollut siinä mielessä poikkeus eikä iholleni ole ilmestynyt pintakuivuuden merkkejä laisinkaan. Piti oikein hetki miettiä...joo ei...ihoni on voinut tänä talvena erityisen hyvin. Mistä tämä voisi johtua? Mitä olen muuttanut ihonhoidossa? Edelleen vannon kaksoispuhdistuksen perään! Eli puhdistusöljy/puhdistusvaahto. Ihonhoitoni lähtee siitä joka ilta. Aamuisin oikaisen sen verran, että käytän ainoastaan puhdistusöljyä. Ihon ei pidä tuntua narisevan puhtaalta tai kireältä pesun jälkeen. Tämän kaksoiskombon jälkeen iho tuntuu hyvältä eikä huuda välittömästi kosteusvoiteen perään. Sitten ihonhoidon toinen osuus eli kosteuttaminen ja teenkin sen kasvovedellä ja hoitonesteellä. Pyyhkäisen kasvot kevyesti Son&Parkin Beauty Waterilla.


Tämä kasvovesi on uskomaton. Kuorii,kosteuttaa ja kaunistaa. Tästä en luovu ikinä ♡♡

 Suihkautan päälle Patykan kasvovettä ja sitten rupean kerrostamaan Holika Holikan 3 seconds starter hoitonestettä. Pari pumppausta, hieron käsissä ja painelen nesteet kasvoilleni. Odoton hetken ja toistan tämän saman. Iltaisin noin 5-7 kerrosta. Ja uskokaa tai älkää tämä ei ole työlästä. Tähän menee hetki. Siinä aina kerrosten "kuivuessa" tarjoilen pikkuväelle iltapalaa yms. Hups sinne se hoitonesteet sujahtavat ja ihoni kiittää. Seuraavaksi pari tippaa hoitoöljyä yöksi ja yövoide päälle. ( Aamuisin Nowexpertin hyaluronihapposeerumi ja kasvovoide mm.Patyka)


Hieron hoitonesteen käsiin ja sitten painelen kasvoille

 Siinä se hyvin kosteutetun ihoni salaisuus. Ja se pieni vaiva kannattaa oikeasti nähdä. Hyvin hoidettu iho ikääntyy kauniimmin! Tätä aina toitotan ;)

Palataampa takaisin tähän Holika Holikan 3seconds Starter hoitonesteeseen, koska pelkästään tämän tuotteen lisääminen ihonhoitorutiineihin teki oikeasti ihmeitä.

 Niinkuin alussa mainitsin pintakuivuutta ei ole enää esiintynyt ja se minkä tässä lähiaikoina myös pistin merkille on valkoisten pallukoiden eli miliumien poissa pysyminen. Nehän useimmiten yhdistetään juuri siihen kuivaan ihoon ja minulla niitä palluroita on oikeastaan ollut aina. Paitsi nyt! Eli tämäkin kertoo jostakin. Ihoni on oikeasti kosteutettu pintaa syvemmältä. Eli se ihon kosteutus lähtee mahdollisimman ohuilla ja vesimäisillä tuotteilla. Ei sillä paksulla voiteella mikä läträstään kasvoille ja odotetaan ihmeitä. Vaan ohuen ohuilla tuotteilla. Kerrostaen hitaasti, mutta varmasti. Tähän oikeasti jää jopa koukkuun, koska loistavat tulokset tuntuvat ihossa nopeasti ja näin ollen näkyvät myös ulospäin ihossa. Joten arvon naiset ja miehet ottakaa hoitonesteet lisäksi ihonhoitorutiineitanne. Onko hoitonesteeet jo tuttuja sinulle?


Aurinkoista sunnuntaita sinulle ❤ Mitä mielessä tänään? 

-Noora
2 kommenttia

  1. Se on kyllä totta, että useampi ohut kosteuttava tuote toimii paremmin kuin yksi jytäkkä voide! Kiitos näistä tuotevinkeistä:) Laitan korvan taa.

    VastaaPoista
  2. Kyllä! Mullakin meni kokonainen aikuisikä nähtävästi tajuta tämä :D Etenkin, kun nuo enemmän ja vähemmän vaivanneet miliumitkin ovat pysyneet nyt poissa...ihan mahtavaa! Tuo Holika on niin paras ja edullinen :)

    VastaaPoista