MEIKKIKOULU +40 Helppo 3 sävyn silmämeikki

Ei kommentteja
Tosi usein kuulen aikuisilta naisilta tutuilta ja tuntemattomilta, että käyttäisin kyllä luomiväriä, mutten osaa? Meikkaisin, mutten osaa! Sitä pitää itse meikkaamista niin itsestäänselvyytenä ja tosi monen tutunkin kohdalla on niin, että halua ehkä olisikin meikata, muttei taitoa.
Joten tässäpä tulee ohjeistusta simppeliin silmämeikkiin alusta loppuun 2-3 eri sävyllä. Eikä kannata tässä vaiheessa pelästyä mihin tarvitaan noin "montaa" eri luomiväriä :D Kohta näätte!

Ensimmäiseksi pohjustetaan luomet. Tämä on vaihe, jota ei vaan voi skipata. Jos käytät luomiväriä pohjusta ensin! Keskimmäisessä kuvassa käytän Urban Decayn Primer potion pohjustajaa sävyssä Eden. Se peittää ja tasoittaa luomen värierot ja antaa kestävän ja kauniin pohjan luomivärille. Pohjustan luomet lähelle kulmakarvoja. Itselläni on melko raskaat luomet, joten sen vuoksi nostan luomivärin melko korkealle. Viimeisessä kuvassa olen myös puuteroinut luomet kevyesti. Itse tykkään tehdä niin, koska on helpompi levittää ja häivyttää luomivärejä pohjustetun ja puuteroidun luomen päällä.


Tässä kolme irtoluomiväriä, joita käytän tässä meikissä. Vasemman alakulman luomiväri on shimmerinen Make up Geegin Shimma Shimma, oikea alakulma Barcelona Beach ja ylin on Hayride sävy ja nämä kaikki ovat siis Make up Geegin. Vastaavan sävyisiä luomivärejä löytyy monelta eri merkiltä. Kuvassa myös siveltimet, joita käytän ja alempana kerron niistä lisää. Sä et tietenkään tarvitse valtavaa sivellin kokoelmaa, mutta suosittelen satsaamaan pariin kolmeen hyvään siveltimeen. Esim kuvassa näkyvät *Real Techniques:n siveltimet ovat edullisia ja kestäviä. Itse melkein aina meikkiä tehdessä valitsen tämän merkin siveltimet. 
Aloitetaampas! Ensimmäinen vaihe eli luomivärin levitys kulmaluun kohdalta nostaen kohti kulmakarvaa. Kulmaluun paikan saat selville kokeilemalla.
Aloitan kuvasarjan mukaisesti ulkonurkasta kohti silmänurkkaa. Ulkonurkasta aloitan sen vuoksi, että siveltimessä on tässä vaiheessa runsas määrä luomiväriä ja sitä saa tulla eniten ulkonurkkaan, josta se kevenee sisänurkkaa kohti mentäessä. Oliko tämä nyt selkeästi ilmaistu? :D Mainitsinkin jo aikaisemmin omaavani raskaat luomet, joten nostan luomiväriä tosi lähelle kulmakarvoja. Näin ollen saan luomivärin näkyviin kunnolla.


Seuraavaksi valitsen astetta tummemman Barcelona Beach sävyn ja levitän sitä  luomivakoon Zoevan 225 siveltimellä. Suunta sama ulkonurkasta sisänurkkaa kohti. Levitän kevyesti pyörivin liikkein niin luomivärit häivyttyvät samalla kauniisti.

Viimeisimpänä, muttei missään nimessä vähäisimpänä levitän shimmeristä Shimma shimmaa liikkuvalle luomelle ihan sinne silmäkulmaan asti. Tässä käytössä Urban Decayn Naked2 paletista tullut littana sivellin.

Tätä vaihetta en koskaan siis koskaan jätä välistä, eli nude kajal sisäluomella. Tämä pieni, mutta niin näkyvä osuus silmämeikissä kirkastaa katseen välittömästi. Tässä käytössä Sephoran oma kynä, mutta esim. *Isadoralta löytyy vastaava.
Tässä vaiheessa voit lisätä jo ripsarin, mutta jos haluat kirsikan kakun päälle niin opettelet rajaamaan silmät. Etenkin aikuisella ( puhun aina aikuisesta naisesta, jolla tarkoitan siis meitä +35 ylöspäin :) rajaukset avaavat katseen. Oma lemppari on tällä hetkellä *Abh:n vedenkestävä geelirajaus. Siveltimenä on Sigman E06 winged liner pieni napakka viistopääsivellin. Ilman tätä ei omista rajauksista tulisi mitään. Toki voit tehdä rajaukset eyelinerilla, kynällä tms, mutta itse saan rajaukset parhaiten tehtyä geelimäisellä tuotteella.Rajaukset aloitan aina pienin vedoin keskeltä silmänurkkaa kohti ja keskeltä ulkonurkkaa kohti. Otan aina purkista kämmenselälle pienen nokareen väriä, johon sitten kevyesti dippailen sivellintä. Teen siksi näin, ettei väri kuivuisi purkkiinsa kannen ollessa paljon auki. Itse teen yleensä siipirajaukset ja toisessa ja kolmannessa kuvassa näkyykin miten teen sen ns. siiven. Viimeisessä kuvassa olen värittänyt siiven sisältä.
Taivutus jaripsiväriä ripsiin niin valmista tuli. Tätä meikkiä suosin tosi paljon arkena rajauksilla tai ilman. Helppo ja nopea tehdä! 

Pirtsakkaa huulipunaa huulille ja se on siinä :)Miltä ohjeet tuntuivat? Ei muuta, kun harjoittelemaan :) Siitä se lähtee aivan varmasti! 
Mukavaa loppu viikkoa! Se on mullakin loma loppu ja paluu koulun penkille koittaa heti huomenissa.

-Noora

*sis. mainoslinkkejä
Ei kommentteja