Energiahoito

Ei kommentteja

Hei pitkästä aikaa!

Miten teillä lukijoilla on vuosi käynnistynyt? Minulla on kiireitä pitänyt kahden työn ja perheen parissa. 

Joskus elämässä tulee vastaan haasteita ja niistä selviämiseen tarvitaan ystävien apua. Ystäväni Ilona näki uupumukseni ja tarjosi minulle apuaan energiahoidon muodossa. Tuntui, että nyt on niin paljon kaikkea, että kiitos, mielelläni kokeilen tätä!

Energiahoito on kokonaisvaltaista hoitoa keholle ja mielelle. Minun tapauksessa hoidettiin mielen tukoksia ja stressiä. Tätä on hyvin vaikea selittää. Se pitää itse kokea ja oikeastaan vasta sen jälkeen ymmärtää mitä on energiahoito. Voin vain kertoa, mitä se minulle teki ja miten minä sen koin.


Aloitimme hoidon jalkakylvyllä. Jalkakylvyn vesi oli kuumaa. Sen tarkoitus on herätellä ja valmistaa keho hoitoon. Kylpyvedessä oli ihania aromaattisia öljyjä ja tuoreita kukkia Balilaiseen tyyliin. Siinä jo pääsi rauhoittumaan juoden laventeliteetä. Kännykänkin laitoin käden ulottumattomille. Kylvyn yhteydessä jalat kuorittiin ja sen jälkeen hierottiin voidetta.  Kylvyn jälkeen minut ohjattiin lämmitettyyn hoitopetiin. Peti on koko hoidon ajan lämmin, sillä kehon puhdistautuessa saattaa tulla kylmä ja silloin keho alkaa jännittämään. Selkääni ja kämmeniini asetettiin kuumakivet rentouttamaan ja avaaman keho.
Taustalla soi meditatiivinen musiikki ja huoneessa oli kynttilöitä palamassa. Ilona aloitti energiahoidon silelemällä kehoa. Olin niin rentoutunut että en edes välillä ollut tarkkana, että mitä tehtiin, mutta välillä siveltiin ja kevyesti paineltiin.

Tunsin miten vasen puoli kehostani tuntui kuumottavalta. Oikealla puolella kehoa meni kylmiä väreitä. Jännä miten samalla hetkelle kehossa tuntui kaksi ihan eri reaktiota. Ilona tunsi, että minulla on kehossani tukoksia, pelkoa ja stressiä (vasen puoli). Keho oli varastoinut myös vanhoja käsittelemättä jääneitä murheita.
Hoidon aikana tunnelukkoja avatui, stressitilaa alennettiin ja olo oli kevyt. Myös mieli tuntui virkeältä ja vähän helpottuneemmalta. Muutenkin hoidon jälkeen olen ollut herkempi aistimaan asioita. Jokainen kokee energiahoidon omalla tavallaan. Itkeäkin saa jos siltä tuntuu. Tämä oli hyvin terapeuttista.
Välillä elämässä tapahtuu odottamattomia asioita. Monella on työsressiä, vakavia sairauksia murheita jne. Tämä hoito kyllä helpottaa. Ainakin minun kohdallani auttoi ja sopii aivan kaikille! En voi muutakuin suositella! Ilonan hoito on intuitiivinen pehmeä ja lämmin. Ja niin rentouttava ja rauhoittava. Aion todellakin mennä vielä toistekin. Ja tälläiseen hoitoon voi tulla vaikka ei olisikikaan murheita ;)

Ennen tuloani Ilona oli nostanut minulle Viisas elämän intuiivisetkortit/voimakortit pakasta tämän kortin. Miten sattuikaan teksti kohdilleen, sillä tykkää kävellä paljon. Enemmän minun juttu kuin punttisali.. ja istun paljon työkseni..


Hoidon jälkeen on hyvä juoda paljon vettä jotta ei tule päänsärkyä. Sain myös hedelmämehudrinkin ;) 


Hoidon päätteeksi lähdimme ulos virkistäytymään raittiiseen meri-ilmaan kahvit mukana :D
Ilonalla on Life Energy and Beauty-hyvinvointihoitola Nuottaniemessä Espoossa. Minulla on jo ennestään blogikirjoitus Ilonan tekemästä kuumakivihieronnasta. (Jalkakylpykuva on siitä napattu kun tällä kertaa en muistanut ottaa uutta kuvaa)

Tässä linkistä voi lukea lisää energiahoidosta:
www.lifeenergyandbeauty.com/palvelut

Hoitolassa on muuten myynnissä uutta suomalaista HENUA Organics luonnonkosmetiikkasarjaa!
www.henuaorganics.com
Ihanaa viikkoa, lämpöisiä ajatuksia ja rentouttavaa mieltä!

- Monica

Ei kommentteja