Etsitkö loistavaa meikinalusprimeria luonnonkosmetiikalta?

Ei kommentteja
Enää ei tarvitse etsiä, koska löysin sellaisen :)

Olen huomannut, että etenkin ihonhoitotuotteissa kiinnitän kokoajan enemmän ja enemmän siihen, että ne ovat luonnonkosmetiikkaa. Jos jokin tuote loppuu etsin uuden luonnonkosmetiikan saralta. Jotenkin jopa ahdistaa välillä ajatella mitä kaikkea sitä kasvoihinsa laittaa ja onkin laittanut vuosien varrella.
Luonnonkosmetiikan valikoima on nykyään todella todella laaja ja täynnä paljon laadukkaita vaihtoehtoja jokaisen kukkaroon sopivaksi. Ihan varmasti :)

Nyt onkin pakko vinkata teille ihan loistavasta meikinalusprimerista, jonka itseasiassa löysin jo vuosi sitten ja olin täysin myyty. Hetkeksi unohdin tämän tuotteen muiden primereiden kokeilujen vuoksi tietenkin..tuttua varmaan monelle, että on liian monta testailua samaan aikaan :D

Monta hyvää primeria löytyikin, mutta useassa oli ongelma juuri se silikonipohjaisuus, jota itse haluan välttää! Silikonihan levittyy yleensä, kuin unelma iholle ja jättää todella tasaisen samettisen tuntuisen pinnan, johon on helppo levittää meikkivoide. Inhoan itse sellaisia tahmeita hitaasti kuivuvia primereita ja pidinkin lähes mahdottomana löytää luonnonkosmetiikan saralta primeri, joka toimisi silikoniprimerin lailla, mutta ilman synteettisiä silikoneja tietenkin. Ja tässä se nyt on :) Nimittäin Jane Irondale Smooth Affair Facial Primer & Brightener for oily skin. 
Primeri, joka tasoittaa ihon sävyä. Minimoi huokosia ja jättää ihon kauniin mattaiseksi. Itsellänihän ei ole rasvoittuva iho alkuunkaan vaan lähinnä sekaiho, joka helposti pintakuivuu etenkin taas tähän talviseen vuodenaikaan. Mutta nimenomaan tätä for oily skin primeria suositeltiin ja olinkin alussa vähän skeptinen, että miten tämä toimii omalla ei niin rasvoittuvalla iholla, mutta toimiihan se. Loistavasti toimiikin. Kuivuu hetkessä ja viimeisimmän mineraalien käsittelyteknologian vuoksi iho jää kauniin mattaiseksi ja tasaisen väriseksi. Herneen kokoinen määrä levittyykin helposti kasvoille ja kannattaakin välttää laittamasta liikaa, koska silloin kuivuu selkeästi hitaammin ja iho saattaa tuntua vähän tahmealta.


Hintaa tällä tuotteella on noin 58e ja itse ostin tämän Hehkun alesta -40%, joka on siis vielä voimassa tämän päivän! Nettikaupasta en tätä enää löytänyt, mutta, jos joku eksyy tänään Hehkun suuntaan niin myymälöistä saattaa vielä löytyä tuohon alennettuun hintaan :)

Kaunista pakkaspäivää juuri sinulle <3 Mukavaa, että luet blogiamme..iso kiitos siitä <3

-NooraEi kommentteja