Kiko You made my day

Ei kommentteja

Ihanaakin ihanammat Kikot saapuivat jo tovi sitten, mutta nyt vasta saan esiteltyä ne tänne blogiin asti. Ensimmäinen kerta, kun tein tilauksen heidän verkkokaupastaan tai ylipäänsä sain käsiini sarjan tuotteita. Olen kyllä jäänyt paljosta paitsi niin tykästynyt olen näihin tuotteisiin.
Tilauksen tein "Black Week" viikolla ja toimitus kesti noin viikon verran. Olin varautunut pitkäänkin odotukseen, mutta kuinkas ollakaan paketti oli postissa hyvinkin nopeasti. Black Week tarjous oli Kikolla "Osta 3 tuotetta saat 3 tuotetta ilmaiseksi". Hinnat eivät näissä Kikon tuotteissa päätä huimaa, joten loppujen lopuksi ostoskorissani oli 8 tuotetta ja hinnaksi jäi noin 50eur.


Kuvaajalle sattunut pieni kömmähdys...kuka huomaa? ;)

Huulituotteita tilasin 3 kappaletta tietenkin ;) Näitähän ei voi koskaan olla liikaa, jos siis minulta kysytään ;)1. 3D Hydra Lipgloss 
3D-vaikutuksen luova kosteuttava huulikiilto. Mene ja tiedä siitä 3D- vaikutelmasta, mutta erittäin kimaltavasta ja hieman tahmean pinnan jättävästä huulikiillosta on kyse. Väri on 04 läpikuultava (hieman) vaaleanpunainen sävy. Ihana! Helppo kiilto levittää vaikka vähän kiireessä ilman peiliä huulille. Nämä ovat niitä "everyday" kiiltoja.
2. Unlimited stylo 
Voidemainen kestohuulipuna. Jättää mattapinnan. Ei kuivata. Tätä vähän pelkäsin, koska huuleni ovat helposti kuivuvat tähän aikaan vuodesta, mutta en huomannut mainittavaa kuivumista. Kaunis 03 Vintage Rose on tämän punan sävy. Ja tämä todellakin kestää kiitettävästi huulilla.
3Sparkling Holiday Lip Lacquer
Metallimaisen kiillon antava nestemäinen huulipuna. Kestävä! Jämähtää kyllä kuivuessaan hyvin huulille. Ehkä liian sähäkkä meikäläiselle, mutta eihän sitä tiedä vaikka tämä eksyisi huulille kerran, jos toisenkin ;)1. Radiant Boost Face Base
Meikinalustuote, joka kirkastaa ihon omaa sävyä ja tuo valoisuutta. En osaa enää olla ilman meikinalustuotteita. Tämä vaikutti oikein pätevältä yhden käyttökerran jälkeen. Testataan lisää!2. Dark Circle Tone Eraser 01
Tummille silmänalusille. Koostumus on aika ohut ja läpikuultava. En ole vielä testannut tätä? Vähän pelkään tämän olevan liian ohut silmieni alle, mutta mielenkiinnolla testaan. Katsotaan miten käy?3. Long Lasting Stick
Voidemainen ja pitkäkestoinen luomiväripuikko. Näitä on kehuttu maasta taivaisiin, joten olihan se munkin saatava kokeiluun tämä värissä 38. Sävy on "Taupe" eli vähän tämmöinen harmaanrusehtava. Ihana ja monikäyttöinen sävy. Näitä tarvitaan ihan arkikäyttöönkin. Nopeita ja helppoja käyttää!Viimeisenä, muttei vähäisempänä nämä kaksi uutta suosikki tulokastani. 

1. Sparkling Holiday Baked Blush 02 Dreaming Coral
En tiedä voiko poskipuna enää tästä kauniimpi olla? Täydellinen väri ja koostumus ottaen huomioon, että aika summamutikassa tämän tilasin. Meni kyllä niin nappiin ja tämä lunasti kertoheitolla suosikki poskipunan paikan.

2. Hydra Pro Mask
Hyaluronihappoa sisältävä kosteuttava naamio kaikille ihotyypeille. Ihanalta tuoksuva ja tuntuva naamio. Pidin kasvoille noin 15min ja sitten pyyhin ylimääräisen vanulapulla. Ohjeissa sanottiin, että poista varovasti? Miten sekin tulkitaan? Ei vettä? Niinkö? Neuvokaa joku viisaampi :)Kertokaa mulle Teidän omista Kiko suosikeistanne? 

-Noora


Ei kommentteja