Inventaario 2018

Ei kommentteja

Hei!

Vuosi alkaa loppua ja olisi aika tehdä hieman inventaariota. En olekaan ennen edes uskaltanut laskea kuinka paljon meikkejä minulle on.. enkä siis edelleenkään uskalla laskea euroja :D

Tämän kertaisessa blogissa kerron mihin olen tuhlannut ja omat lempituotteeni.

Olen tänä vuonna ostanut tosi paljon meikkipaletteja. Tänä vuonna on myös julkaistu paljon entistä ihanampia paletteja (Soft Glam, Norvina, New Nude) ja myös hieman vanhemmat paletit (Tartelette) ovat herättäneet mielenkiintoa. 

Jotenkin tuntuu ettei tässä edes ole kaikki.. ja näissä kuvissa on siis vain meikit jotka olen itse ostanut, saadut meikit rajasin pois, sekä lukuista huulipunat ja ripsivärit. Ei riittäisi tila jos lisäisin vielä vartalotuotteet, hiustuotteet ja kynsijutut :D huh..


Kuvassa näkyy 2 Anastasian meikkipalettia: Soft Glam ja Norvina. 
3 Huda Beautyn palettia: Rose Gold, Desert Dusk ja uusin rakkaus New Nude.
2 Tarten palettia: Tartelette ja Limited Edition. Kuvassa on myös huulipunia, rajauskyniä, meikkivoide, primer, puuteri, poskipuna ja irtoglitteriä sekä siihen sopiva liima. Kuvasta puuttui tämä pieni ja söpö Smashboxin Cover Shot Punked-paletti.


Omia lempituotteitani on Anastasian Soft Glam-paletti sekä Tarten Tartelette. Molemmat käy hyvin arkimeikkiin ja juhlameikkiin.

Juhlameikkiin on kiva lisätä hieman glitteriä. Ja mietinkin sitä ostaessani, että olenko liian vanha..mutta totesin ettei glitterille ole ikärajaa :D Ja näin juhlakauden kunniaksi ostin lisäksi Kicksin alennuksesta vielä hieman lisää. Testaan siis miltä Macin irtoglitteri näyttää. Paketissa oli myös 2 pigmenttisävyä mukana. En kuitenkaan usko, että tulen punaista sävyä käyttämään kovin usein. 

Irtogillerin kanssa on ehdottoman tärkeää käyttää sille tarkoitettua liimaa, jotta se pysyy. Itse tykkään käyttää Nyxin glitteriliimaa. Levitän sitä siveltimellä ja sormilla siihen märän liiman päälle glitteriä.Paras meikkivoide olikin tämä kovasti kehuttu Estee Lauder Double Wear, mistä jo aiemmin olenkin kirjoittanut. Koska meikkivoide on todella mattapinnan antava, lisää siihen tätä ihanaa Lumenen Instant Luminizer sävyssä Rosy Dawn. Se antaa luonnollista heleyttä kasvoille. Laitan sitä vain poskipäille ja kulmaluulle ennen puuteria.


Arkimeikissäni käytän Clarinsin poskipunaa sävyssä 08 Sweet Rose. Kesällä ostin Espanjan Sephorasta jo kauan ihailemani Benefitin Galifornia-poskipunan. Se on niin kauniin sävyinen. Espanjassa tutustuin myös Kikon meikkeihin ja sieltä tarttui mukaan mm. tämä kuvassa keskellä oleva heleyttävä poskipuna 02 Coral View. Benefit ja Kiko ovat korallinsävyjä ja jotenkin tykkään käyttää niitä enemmän kesällä.


Sain keväällä lahjaksi aivan ihanan Benefitin Dandelion Twinkle-korostuspuuterin. Se onkin ollut kovassa käytössä. Laitan sitä vielä ihan viimeisenä poskiluun päälle.Sephorasta hamstraan aina rajauskyniä. Lempparinikin on tämä luumun sävy ja tummansininen. 


Ja vielä viimeiset meikit tältä vuodelta ovat edellä mainittu Macin irtoglitteri ja Macin paljon kehuttu luomivärin pohjustusvoide Pro Longwear Paint Pot, Painterly-sävyssä. Ostin sen Kicksistä ja myyjä kehui että tämä tuote on hyvä kylmien luomivärisävyjen kanssa. Ja viimeisenä ostin tämän Huda Beaytyn New Nude-paletin. Se on niin kaunis enkä ole vielä raaskinut kokeilla sitä. Olin jo ostamassa tämän Tukholman Sephorasta mutta en silloin vielä raaskinut, sillä onhan se aika kallis (noin 68€). Mutta se niin jäi vaivaamaan että tilasin sen itselleni joululahjaksi Cultbeautistä. 
Ensi vuonna uudet kujeet ja meikit :D Ehkä uuden vuoden lupaukseni voisi olla etten ostaisi hetkeen uusia meikkejä.. mutta mitä kivaa se sitten on.. mutta katsotaan ;)

Ihanaa Uutta Vuotta 2019 rakkaat lukijat. Kaikkea hyvää teille ja toivottasti blogimme on tuonut teille yhtä paljon iloa kuin meille tekijöille <3

Toivoo: Monica

Ei kommentteja