Ystävän meikkipussilla- Mitkä ovat ne Ninan suosikki meikit?

Ei kommentteja
Sateinen ja niin harmaa lokakuun viimeinen viikko vaihtui yhtä harmaaksi ja sateiseksi marraskuuksi. Tämän muuten niin synkeän viikon yksi piristysruiske olivat ehdottomasti treffit rakkaan ystäväni Ninan kanssa Relovessa Töölöntorin kupeessa. Helsingin paras ja tyylikkäin kirppis ehdottomasti tai ehkä nimi second hand sopii paremmin Reloven ilmeeseen. Käykää ihmeessä siellä, jos ette jostain syystä ole vielä ikinä käyneet.


Herkullisen näköinen tuo Ninan avokadoleipä. Oli kyllä hyvää toi mun kakku. Siis niin hyvää.
Vähän lämmintä lattea ja suussasulavaa raakasuklaaminttukakkua ja sitten pääsin käsiksi Ninan aika paksuun meikkipussiin. Joka siis pitää sisällään ihan pelkästään murto-osan kaikista meikeistä mitä Nina omistaa jo työnsäkin puolesta.Paitsi, että Nina on mun hyvä ystävä jo yli 10 vuoden takaa niin hän on myös ammatiltaan kampaaja ja meikkaaja/maskeeraaja. Tutustuimme aikanaan molempien ollessa Lumenella töissä.
Nina onkin kivenkova ammattilainen ja hänen taidokkaita työnäytteitä voitkin seurata instassa nimimerkillä ninah_hairandmakeup.


Aika päheet korvikset eikö vain ;)


No kurkataampas sitten mitä ihanaa sieltä meikkipussista löytyykään?


Tämä on kova kärkinelikko..
Lumenen Nordic Glow poskipuna ja hohdepaletti on ollut kovassa käytössä. Kieltämättä herkullisen näköinen trio. Ihana pinkki huulipuna on Ruotsista ostettu October Real Cherry. 

Tää nainen, jos kuka on kyllä kuuluisa huulipunistaan.  Mitä värikkäämpi sen parempi. Tämä Mac Heroine on yksi suosikeista.

Essence:n False Lashes Mascara maksaa alle 4 euroa ja on itseasiassa munkin suosikki. Tämä on vaan niin loistava. Pidentää, tuuheuttaa ja pysyy varisematta ripsillä. Ihan huippu ripsari ja päihittää mennentullen monet kalliit ripsivärit. Itsekin useimmiten löydän juuri marketista ne suosikki ripsarit.Tämä Mac Pro Longwear Concealer sävy NW20 on loistava peitevoide aikuisen naisen silmänympärysiholle. On tarpeeksi ohut, mutta peittävä. Helppo levittää vaikka sormin. Tuo samalla valoa väsyneellekin silmänympärysiholle.Lumenen Instant Glow Uv-Primer on Ninan ehdoton suosikki ja luottotuote meikin alla päivittäin. Tuoksuu taivaalliselle ja antaa ihanan hehkun meikkiin. Pullossa on pipetti, jolla helppo annostella sopiva määrä. Tätä kannattaa varoa laittamasta liikaa, koska tällöin siitä voi jäädä vähän tahmeahko pinta. Lumenen CC-voide on peittävä olematta kuitenkaan liian maski. 


Macin kivipuuteri sävyssä Medium Dark. Täydellinen koostumus meikin korjailuun tarvittaessa.Mac:n Medium dark luomiväri on täydellinen sävy kulmille. Sopivan kylmä sävy sopii monelle. Tämä Ysl:n Full Matte Shadow sävyssä Impulsive Pink on voidemainen ja kauniin punertava luomiväri. Tämähän oli tottakai munkin ja aika monen muunkin hankittava, kun se ilmestyi Ninan luomille ensimmäisiä kertoja. Niin kaunis ja pysyy luomilla todella hyvin. 


Kiitos Ihana Nina, että sain tutkia sun meikkipussin sisältöä 💕Tähän aurinkoiseen sunnuntaipäivään onkin mukava päättää tämä viikko! Vielä kerkiää ulos nauttimaan tästä harvinaisesta valoilmiöstä joten eiku menoksi ;)

-Noora

Ei kommentteja