The Love Spa Treatment

Ei kommentteja
Ihanaa sunnuntaita!

Tällä viikolla pääsin ystäväni Ilonan tekemään aivan ihanaan ja rentouttavaan The Love Spa Treatment-hoitoon. Hoito on kokonaisvaltainen hemmottelu keholle ja mielelle. 

Hoitola on Hyvinvointistudio Life Energy and Beauty Nuottaniemessä Espoossa.
Hoitolassa huokuu rauhallisuus jo ihan sisustuksen myötä. Vaaleaita huonekaluja, kynttilöitä, tuoksulyhtyjä... Itse hoitolakin sijaitsee rauhallisella alueella katutasossa.

Hoito aloitettiin kuumalla ja puhdistavalla jalkakyvyllä ja kuorinnalla. Samalla nautin yrttiteestä.Seuraavaksi siirryin hierontapetiin The Love Spa Treatment-hoitoon. Ilona sanoi heti, että hieronnan aikana hän ei puhu mitään. Ihan hyvä kun sanoi sillä muuten minulla olisi varmaan suu käynnyt ja sata asiaa kerrottavana. Olisi vain ollut yksinpuhelua :D Nyt keskityin hemmotteluun.
Hieronnan aikana käsitellään koko keho aromaattisilla ja teraupeuttisilla öljyillä lempein ja pehmein liikkein. Samalla kuumakivet hoitaa kehoa ja poistaa lihasjännityksiä sekä stressiä. Sain samalla myös intialaisen pään-ja kasvojenhieronnan.


Hoidon loppuun yhdistetään energiahoito, joka tasapainottaa kehoasi ja mieltäsi tuoden uutta voimaa ja virkeyttä koko olemukseesi. 
Ilona huomasi, että keho on jumissa, varsinkin jalat sekä ranteet. Teenkin käsillä paljon töitä ja urheilun jälkeen olisi kyllä tarpeen venytellä vähän paremmin. 

Tämä hoito oli aivan ihana. Niin rentouttava ja hyvää oloa tuoden. Melki nukahdin ihanaan hierontaan. Suosittelen ehdottomasti! Hoidon kesto on 90 min ja hinta 149€.Olo oli rentoutunut ja hieman pöllähtänyt kuten aina tälläisen ihanan hemmottelun jäljiltä <3

Hoitolassa oli seesteinen tunnelma että hyvä kun kotiin malttoi lähteä.
Hoitolassa on monia muitakin palveluita kuten klassista hierontaa.    

Hyvinvointistudio
Life Energy and Beauty
Nokkalanpuisto 2 K
02230 Espoo
Tel: +35840 933 1677 
Email: lifeenergyandbeauty@gmail.com
  
Ihanaa sunnuntain jatkoa! Nyt ulos nauttimaan auringonpaisteesta!
- Monica 

Ei kommentteja