Rasvoittuvan ihon puhdistustuotteet

Ei kommentteja
Heissan!

Tällä viikolla kerron teille mitä puhdistuttuotteita itse tykkään käyttää. Minulla on rasvoittuva iho ja kaipaankin meikinpoistoon saippuamaisen, oikein kunnolla vaahtoavan tuotteen. Ostin testiin Estée Lauderin Perfectly Clean Multi-action Foam Cleanser/Purifying Maskin. Edellinen putsari loppui sopivasti, kun joka paikassa oli Black Friday-tarjouksia..

Aloitan meikinpoiston Kickisin Beauty Deep Cleansing Oililla. Vaikka kyseessä on öljy, joka ei kuulosta hyvältä jo öljyisellä iholla, mutta sillä saa tosi hyvin puhdistettua meikin ja varsinkin vedenkestävän ripsivärin. Ja putsari pestään kuitenkin pois. Käytän öljyä kuivin sormin kuivalle iholle hieroen ja huuhtelen vedellä.  Loput meikistä puhdistan vaahtoavalla tuotteella jolloin saan kaikki meikin rippeet pestyä. Olen nyt testannut vasta 2 kertaa tätä uutta Estee Lauderin vaahtoavaa putsaria ja niikuin myyjä lupasi, tämä puhdistaa tosi tehokkaasti ja iho oikein "natisee" :D Iho ei kuitenkaan tunnu kireältä. Tuoksu olisi voinut olla vähemmän saippuamainen.
Rakastan saunomista ja joka kerta käytän saunasuolaa. Ostin Tuisan ruusuisen saunasuolan jo kesällä käydessäni Jaakon Markkinoilla Rymättylässä. 
Hieron tosi hienojakaoista suolaa kosteisiin kasvoihin ja annan vaikuttaa saunan lämmössä. Suola imeytyy samalla puhdistaen ihoa. Loput mitä jää jäljelle, huuhtelen vedellä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää vaikka päivittäin. Se on aivan loistava tuote ihonhoidossa sillä se hoitaa, kosteuttaa ja desinfio. Sopii erinomaisesti erilaisista iho-ongelmista kärsiville (kuten atopia, allerga akne jne). Välillä saankin kasvoihin inhottavia finnejä (vieläkin) ja silloin käytän saunasuolaa ihan päivittäin (saunan lämpö vain tehostaa eli ei tarvitse joka päivä käydä saunassa) jotta iho puhdistuu kunnolla ja paranee nopeammin. Vinkkinä sain vielä, että suolaa kannattaa lisätä vaikka kookosöljyyn jolloin siitä saa ihanan vartalokuorinnan. Tätä voi siis käyttää vaikka koko vartalolle. Ihosta tulee kyllä ihanan pehmeä sen jälkeen.
Olen tykännyt tästä tuotteesta tosi paljon! Täytyy kokeilla myös muista tämän sarjan tuotteita

Tuotetta voi ostaa esim. www.tuisa.fi-sivuilta ja maksaa vain 6,90€ ja on riittoisa!Saunan jälkeen on ihana laittaa kasvoille kosteuttava naamio. Suosikkini on Sephoran oma Gel mask hydration & quenchin-kosteuttava geelimäinen naamio. Se imeytyy tosi hyvin ihoon eikä jää tahmaiseksi. Jätän sen yön yli vaikuttamaan. Naamiossa on aivan ihana tuoksu. Näitä saa valitettavasti vain Sephorasta.. Aamulla iho on pehmeä, eikä öljyisen tuntuinen.


Myös silmänympärysiho tarvitsee oman tuotteen! Ostin I love me-messuilta Kocostarin Princess Eye Patch-laput. Aivan ihana tuote!
Hydrogeelistä valmistetut -silmänympärysnaamiot kosteuttavat ja häivyttävät juonteita silmänympärysiholta. Paketissa tulevella spaattelilla otetaan laput purkista ja laitetaan puhtaalle ja kuivalle iholle. Annan vaikuttaa noin 15-20 minuuttia ja jos iholle jää vielä naamiota niin hieron sen ihoon. Kocostarin tuotteita myy mm. Stockmann.


 

 
Näillä vinkeillä seuraavaan viikkoon :)

- Monica

Ei kommentteja