Miksi kannattaa aina käyttää pohjustusta luomivärin alla?

Ei kommentteja
Tämä marraskuun loputon harmaus ja ankeus tuottaa itselle ainakin vaikeuksia pysyä hereillä. Ei mun vuodenaika ollenkaan. Herään taas henkiin kevätauringon paistaessa. Toki käväisen jouluna myös muutaman päivän valveilla ;)

Silmämeikin pohjustaja? Kuinka monelle tuttu sana tai tuttu jo siinä mielessä, että omistat sellaisen ja osaat jopa sitä käyttää? Itsestäänselvä juttu meille monelle, mutta ei kuitenkaan kaikille.

Mistä tuotteesta on siis kyse?

Pohjustajan päällimmäinen tarkoitus on siis yksinkertaisesti pidentää luomivärin kestoa ja pohjustetulla luomella luomivärit näyttävät muutenkin paljon paremmilta ja luomivärit levittyvät/häivyttyvät paremmin pohjustetulla luomella.
Pidän itse ns. peitevoiteen värisestä pohjustajasta, koska se tasoittaa luomen sävyeroja. Tässä kohtaa voi herätä kysymys, että eikö sitten tavallinen peiteaine tai vaikkapa meikkivoide riitä tähän tarkoitukseen? Ja vastaus on EI ikävä kyllä. Ainakaan meillä raskaiden ja rasvoittuvien luomien omaavilla. Jollakin toki meikkivoide/puuterointi voi pitää silmämeikin hyvänä hetken, mutta ajan kanssa ne luomivärit varmasti karkaavat sinne luomivakoon. Uskokaa pois :)

Miten sitä silmämeikin pohjustusta sitten käytetään?

Aina puhtaalle luomelle! Itse levitän sormin tasaisesti koko liikkuvalle luomelle yli luomivaon. Sen jälkeen irtopuuteroin kevyesti. Tadaa valmista! Teen tämän aina vaikken laittaisikaan luomiväriä, koska mielestäni lopputulos on näin huolitellumpi. Sitäpaitsi inhoan hetkessä rasvoittuvia luomiani. Hyvä luomivärin pohjustaja pitää luomivärit paikallaan kellon ympäri.

Mikä on sitten hyvä luomivärin pohjustaja?

Se löytyy ainoastaan kokeilemalla. Vähän sama, kuin ripsiväreissä, että toinen tykkää toisesta ja toinen toisesta. Itselläni on tällä hetkellä kaksi ehdotonta suosikkia. Toinen on Urban Decay:n Primer Potion sävyssä Eden. Eli se on juuri sellainen peiteaineen värinen, joka tasoittaa luomen sävyerot ja sen päälle on helppo levittää luomiväriä. Itse en tykännyt sarjan Original versiosta, koska omille luomilleni se ei ollut tarpeeksi peittävä. 


Koostumus on melko paksu ja peittokyky hyvä.

Toinen aika uusi suosikkini on Paesen silmämeikinphjustaja. Pienessä purkissa oleva helposti levitettävä ja hyvin paikkansa pitävä pohjustaja. Tämä on koostumukseltaan hieman ohuempaa, kuin UD eikä peittävyys ole ehkä ihan UD:n tasoa, mutta ihan riittävä kuitenkin. Uskaltaisin väittää tämän pysyvän mulla hyvänä jopa UD:tä paremmin. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Tätä Paesea myy mm. Hehku hintaan 17,90.

Helppo levittää.Tasoittaa sopivasti luomen värieroja.

Yhteenvetona siis, jos teet silmämeikin niin älä tingi silmämeikin pohjustajasta! :)

Mukavaa illan jatkoa!

-Noora

Ei kommentteja