Meikkiopastus +40v, meikkikoulu osa 2

Ei kommentteja
Heissan!

Ystäväni Camilla pyysi minulta meikkiapua ja minähän kosmetiikkaa rakastavana autan mielelläni! Camilla kaipasi apua arkimeikkiin, jonka voi muuttaa iltameikiksi. Ja katsoessaan meikkipussiin, totesi että tarvitsee oikeastaan vähän kaikkea. Eikun ostoksille :D

Koska ostoslista oli pitkä, niin katsottiin vähä kaikkea edullisesta hieman kalliimpaan.  

Camillalla on normaanli iho, joskin pintakuivuutta sekä hieman punaisuutta, mutta muuten hyvässä kunnossa. Eli ihan alkuun ostettiin uudet kosteuttavat anti-wrinkle voiteet. (Lidlin voiteita on kehuttu joten ne ostettiin tesiin. Tosin ne unohdettiin kuvata..)

Ihossa ei ollut paljoa peitettävää ja todettiin, että meikkivoiteeksi riittää Lumenen CC-color Corrector, puolipeittävä ja kosteuttava meikkivoide. Lumenelta löydettiin myös aurinkopuuteri tuomaan hieman lämpöä kasvoille. Ostettiin myös Kicksistä niiden oma ihana heleyttävä poskipuna. Luomiväripaletiksi valittiin Nyxin Ultimate Cool Neutrals monipuolisuuden vuoksi. Essencen ripsivärejä on kehuttu ja on tosi edullinen. Irtopuuteriksi valittiin Max Factorin translucent kiinnittämään meikki.Lähtötilanne: Pintakuivuutta ja hieman punakkuutta poskipäillä ja nenänpielessä
Opastin levittämään meikkivoiteen kasvojen keskeltä sivuille. Iho saatiin hyvin tasoitettua. Myös nenänpielet pitää muistaa.Aurinkopuuteria lisätään otsalle, poskiluun alapuolelle ja leukalinjaan. Tarkoitus ei ole tuoda rusketusta kasvoille, ainoastaan hieman lämpöä. 
Levitin koko liikkuvalle luomelle vaaleaa nro 1. Numero 2 levitin luomivakoon ja siitä häivytin hieman ylöspäin kohti kulmaluuta. Numero 3 laitoin myös luomivakoon hieman päällekkäin numero 2 kanssa


Camillalla on pitkät ripset ja sanoikin että ripsiväriä tarttuu luomeen kun levittää. Vinkkinä kerroin, että taivuttamalla ripset, ripsivärin saa kauniimmin eikä osu niin helposti ihoon. Myös katse alaspäin auttaa. 


Tässä kevyt päivämeikki kolmella eri luomivärisävyllä ja kevyellä rajauksella 


Kun päivämeikistä halutaan iltameikki, lisään kerrostaen tummia sävyjä luomivakoon. Helmiäissävyjä lisään keskelle luomea ja ihan silmän sisänurkkaan tuoden valoa katseeseen. (katso Nyxin paletin kuvaa) Myös silmänrajausta kannattaa hieman lisätä. Lisäksi rajasin alaluomen tummemmalla luomivärillä. Sitä voi kevyesti levittää vaikka pumpulipuikolla jos ei ole jotain kapeaa sivellintä. Leveällä siveltimellä tulee helposti suttuisen näköinen lopputulos.  Musta sisärajaus tuo katseeseen syvyyttä.. Vinkkivä vielä, että kannattaa pitää mukana pumpulipuikkoja jotta meikkiä voi illan mittaan vähä siistiä jos kajal on hieman levinnyt ;)

Vinkkinä kerron että aina saa helpommin lisättyä luomiväriä kuin ottaa sitä pois. Kerrostamalla ja hieman toistensa päälle levittämällä saa kuitenkin sävyä silmämeikkiin. 

Luomivärissä ei tarvitse näkyä selvästi, että kuinka monta eri sävyä on käytetty. Vaan sen on tarkoitus sekoittua kauniisti toisiinsa. Toki meikata saa miten haluaa ja nämä ovat suuntaa antavia, mutta tämä vain vinkkinä jos kokee ettei osaa levittää luomiväriä :D 

Rohkeasti vain kerrostamaan, ensin kevyesti ja sitten hieman lisäillä. Kannattaa vielä vaikka pyyhkäistä ylimääräiset luomivärit kämmenselälle ettei heti laita liikaa.

Ideana tässä meikkiopastuksessa oli kertoa ja näyttää miten meikkiä käytetään Camillan omilla meikeillä ja yhdessä mietittiin että mitä meikkejä hän tarvitsee päästäkseen alkuun. Meikkejä voi täydetää sitten myöhemminkin.. eihän sitä tiedä vaikka meikkikärpänen iskisi ;)

Lopuksi harjoittelin vielä vesiputous-letin ja saatiin Camillalle juhla-look :D 
Ihanaa viikonlopun jatkoa!
- Monica


Ei kommentteja