Look Fantastic Beauty Box Marraskuu 2018

Ei kommentteja

Sieltähän se minunkin LF Beauty Box vihdoin ja viimein tupsahti lähipostiin. Saan nykyään oman boxini tosi myöhään, joten boxin sisältö ei ole enää yllätys siinä vaiheessa, kun saan käsiini omani. 
Itseänihän siinä vaan saan syyttää, kun uteliaisuus aina vie voiton ja kurkin sisällön etukäteen :D Olen muistaakseni ollut LF boxin tilaaja jo reilun vuoden. Tilasin sen Bette boxin tilalle ja olen ollut kyllä joka kuukausi tyytyväinen tähän boxiin. Bette box alkoi nopeasti toistamaan itseään ja tuntui, että Betten sisällön taso laski, kuin lehmän häntä. Vuoden verran kerkesin sitäkin tilaamaan, joten aika monta mahdollisuutta annoin boxille ennenkuin peruin tilaukseni. 

Mutta kyllähän nyt joku boxi pitää talouteen tulla, joten LF box on kyllä lunastunut siinä mielessä paikkansa, että se on kerta toisensa jälkeen erittäin mieleinen ja mikä parasta se sisältää juuri niitä uusia itselle tuntemattomiakin tuotteita, joihin ei ehkä muuten ikinä törmäisi.

Kurkataan nyt vielä tämä minunkin Matti Myöhäisen boxin sisältö :)

Elemis Papaya Enzyme Peel

Elemis on nimenä tuttu, mutta en ole tainnut testata heidän tuotteitaan aikaisemmin? Muistan kyllä, että boxi on sisältänyt aikaisemminkin sarjan tuotteen, mutta en nyt häpeäkseni muista mikä se oli? Pitääpi vähän penkoa kosmetiikkavarastoja, jos se vielä siellä olisi?
Nyt kuitenkin boxin mukana tuli Papaya entsyymi kuorinta. Kuorintoja rakastan yli kaiken, joten tämän testaan hetimiten.
Ren Evercalm Global Protection Day Cream

Ren sarja on täysin 100% parabeeniton ja sulfaaniton moderni unisex-ihonhoitosarja, joka on perustettu vuonna 2000. Tässä sarjassa yhdistyvät kliinisissä kokeissa todistettu hi-tec tehokkuus ja ihoa hellivä luonnollisuus.
Tämä boxin mukana tullut herkän ihon voide hoitaa ja suojaa ihoa vaativissakin oloissa mm.ikääntymistä vastaan.


Laura Cellar Baked Gelato Swirl Illiminator in `Gildet Honey`

Bling blingiä kreivin aikaan juuri pikkujoulukauden ollessa jo kovassa vauhdissa. Tämä oli boxin herkuin. Niin syötävän herkullisen näköinen ja pääseekin muuten huomenna jo tositoimiin, kun pistetään vähän jalalla koreaksi pikkujoulujen merkeissä. Tämä highlight näyttää voidemaiselta, mutta on puuterimainen helposti levittyvä ja kauniin hohteen antava. Tätä voi käyttää poskipäille, luomille you name it :)


Countour Cosmetics Matte Liquid Lipstick

Kuinka kaunis voikaan olla tämä nestemäinen huulipuna kaikessa yksinkertaisuudessaan? En malta odottaa, että saan sipaista huulilleni tätä <3Kaunis pinkki nude väri sopii monelle ja itse näen tämän täydellisenä tumman smokey eye:n kaveriksi. Mattaisen huulipunan luvataan olevan pitkäkestoinen ja suukon kestävä <3 Koostumus tuntuu tosi miellyttävältä kädelle kokeiltaessa. Bubble T Lookfantic Dark Wonder Bath Bomb

Mun lapset rakastuivat tähän ja tämä piti siis heti testata samana iltana :D Siellä ne söpöliinit kylpivät vieri vieressä sinisessä vedessä. Näitä pitää kuulemma saada lisää..oli niin kiva ;)Mellow Precision Pen Eyeliner 

Pitkäkestoinen musta rajaustussi. Hyvälle tussille löytyy aina käyttöä! Olen aika vaativa näiden suhteen, joten mielenkiinnolla kokeilen miten tällä tussilla "lähtee siivet lentoon" ;)Kaikinpuolin ihana setti <3 En malta odottaa joulukuun boxia, joka on mikäs muukaan, kuin "The Christmas Edition". Jospa minäkin kerkeisin saada oman boxini hyvissä ajoin ennen joulua.Ihanaa torstai illan jatkoa ja kuullaan taas pian! 

-Noora

Ei kommentteja