Jo Malone uusi tuoksu ihastukseni

Ei kommentteja
"Maailman kaunein kukka Pioni ja punainen omena yhdistettynä romanttiseen ruusuun, jasmiiniin ja neilikkaan. Tuoksu, jossa on ripaus mokan lämpöä. Tuoksu, joka totaalisesti hurmasi minut ja vei mennessään. Tuoksu, jota haluaisi vaan nuuhkia kokoajan. Naisellinen, pehmeä, raikas, lämmin juuri tämän vuodenajan tuoksu. Tuoksu, jonka perään kysellään usein "hei mitä ihanaa tuoksua sulla on"? Tuoksurakkautta koko sydämellä."Vielä hetki sitten täysin tuntematon koko sarja. Nyt aivan rakastunut tähän niin kauniiseen ja erilaiseen tuoksusarjaan. En pidä kauhean vahvoista tuoksuista vaan olen enemmän ns. "vesituoksujen" ylin ystävä. Muistan vieläkin yhdet pikkujoulut noin 10-vuotta sitten ja siihen liittyvän tuoksukatastrofin. Armani Code oli tämä silloinen tuoksu mikä päätyi iholleni sinä iltana ja auta armias muistan vieläkin miten suorastaan voin pahoin koko illan, kun se tuoksu oli niin voimakas. Hyii kamala vieläkin puistattaa :D


Jo Malone London
Ihania tuoksuja. Tuoksuja, joita voi yhdistellä keskenään saadakseen taas ihan uuden tuoksuelämyksen. 
Näiden tuoksujen pakkaukset ovat niin kauniita, että mikä ihana lahjaidea näin joulunkin alla. 
Oma lempparini on* Peony & Blush Suede Cologne EdT. Tämä on juuri se tuoksu mistä ei saa tarpeekseen. Tuoksu, jota tekisi mieli vielä vähän suihkauttaa lisää, vaikka se yksi painallus riittää koko päiväksi ;)

Ihana tutustumistuoksu Jo Malone London tuoksumaailmaan. Tiedän jo nyt, että tämä ei tule olemaan se ainut tuoksu tältä sarjalta vaan mietinnässä on jo se seuraava mukaansa tempaiseva tuoksu, joka voisi kauniisti sopia tämän jo olemassa olevan tuoksun kanssa. Hmm mikähän se voisi olla? Täytyy käydä vielä nuuhkimassa lisää :)


Onko sulle jo Jo Malonen tuoksut tuttuja? Mikä on sun lempituoksu?

Kirpsakkaa viikkoa <3

-Noora

* Postaus sisältää affiliate linkin 


Ei kommentteja