Tarte High-Performance Naturals paletti

Ei kommentteja
Satuin tässä taannoin näkemään Tarten mainoksen Limited Edition-meikkipaletista ja niinpä me yhdessä ystäväni kanssa tilattiin siltä istumalta meille molemmille nämä meikkipaletit! Odottavan aikahan on tunnetusti pitkä, kun me malttamattomana odotettiin paketteja saapuvaksi. Ja kyllä kannatti odottaa, koska meikkisetti oli odotuksen arvoinen. Todella kaunis. Huokailin ääneen, kun avasin pakettia.
Isohan se on, kuin mikä. Eikä sitä oikein reissuun viiti pakata mukaan, mutta niitä varten onkin toiset meikit 😉 Eikä sitä ole myöskään suuren koon puolesta helppo piilottaa miehen silmiltä 😉


Luomivärit ovat kauniita, harmonisia ja monipuolisia! Meikkiä tehdessäni huomasin ettei se ollut ihan yhtä pigmenttistä kuin esim. Tarten Amazonian Clay-paletti. Mutta kyllä niistä kuitenkin sävyä saa ihan kivasti irti. 
Seuraavan kerran, kun kokeilin luomivärejä kostutin siveltimen meikinkiinnitys-spraylla, jolloin sain helmiäissävyistä enemmän irti. Sen pikkuniksin olin jo unohtanut. Mutta tosiaan kostealla siveltimellä sain enemmän väriä helmiäisistä. 


Paletin mukana tuli myös nestemäinen tussi-eyeliner, maskara ja huulipuna. En ole aikaisemmin kokeillut tussimaista rajausta. Vaikutti todella hyvältä. Vertailukohdetta ei tosin ole, mutta sillä oli helppo piirtää rajaus (se kyllä vaatii vielä treenaamista, jotta tulee tasainen ja samaa paria toisen silmän kanssa)
Huulipunan sävy oli nude, mutta minun makuuni liian vaalea. Vaihdoinkin huulipunan tummempaan seuraavaan kuvaan. 


Myös kaksi poskipunaa, varjostussävy ja highlighter löytyvät tästä paletista. Mitä sitä nainen enää muuta kaipaakaan ;) 

Ihanaa illan jatkoa!

- Monica 

Ei kommentteja