Sultry

Ei kommentteja
Koen olevani vähän myöhäisherännäinen mitä tulee Anastasia Beverly Hillsin luomiväripaletteihin. Ensimmäinen ABH palettini oli Soft Glam ja ostin sen vasta vähän aikaa sitten. Se oli heräteostos Kicksistä. Menin ostamaan ihan jotain muuta tälläkin kertaa ja kotiuduin sitten tämän Soft Glamin kanssa. Enkä ole päivääkään katunut ostostani. Päinvastoin ihmetellyt miksen mä jo aikasemmin ole tätä itselleni ostanut. 
Aika pian tämän jälkeen kotiutin Norvinan. Ihana sekin. Pikkasen eri sävymaailma, kuin Soft Glamissa. Paljon kylmempi.
Siskonihan ei tätä ymmärtänyt miksi pitäisi ostaa lähes identtinen (mitä se ei todellakaan ole) luomiväripaletti mikä mulla on jo olemassa? Jätin siis sillä kertaa siskon mieliksi ostamatta, mutta seuraavana päivänä meninkin sitten ihan itsekseni Kicksiin ;)

Sultry olikin sitten se kolmas ABH:n luomiväripaletti. Näin tästä paletista jo esimakua instassa hyvissä ajoin ja silloin jo tiesin, että tämäkin paletti liittyisi kokoelmaani hyvin pian. Kärsimättömänä ihmisenä en sitten malttanut odottaa, että paletin lanseeraus saapuisi Suomeen vaan tilasin sen suoraan ABH:n verkkokaupasta. Tuli hieman arvokkaammaksi mitä se olisi hetken päästä suomessa maksanut, mutta juu ei siitä sitten sen enempää ;)


Paletti on todella kaunis ulkomuodoltaan. Kimalteleva ja glitterinen. Kova pinta. Soft Glamissa on "sametin" tuntuinen helposti likaantuva pinta. 
Paletissa on 7 mattaluomiväriä ja 7 todella glitteristä luomiväriä. 


Mattaväreinä ovat Fresh, joka on hennon vaalea hieman kermaan taittavalla shiftillä. Todella kaunis sävy vaikkapa kulmaluulle tai silmän sisänurkkaan katsetta kirkastamaan. Sävy Twig on tosi kylmään taittava vaaleanruskea kaunis sävy. Dystopian on kylmään taittava tummanruskea sävy. Helppo monikäyttöinen sävy sanoisin. Bloom on melko kirkas vadelmapinkki...eikö :) Kaunis sekin. Slate on tosi cool harmaa. Birch on kaunis ja monikäyttöinen okra. Pidän okran sävystä häivytyssävynä tosi paljon. Noir näyttää siniseltä aina kuvista katsottuna. Mutta sävynä se on kylläkin ihan pikimusta.

Glitteriset sävyt ovat "kosteita", kauniisti levittyviä ja pigmenttisiä. Karisevat todella vähän, osa ei ollenkaan. 

Pearl on nimensä mukaisesti helmenvaalea. Cinder on enämmän ruusukultainen ja Steampunk taas kunnon helmiäiskulta. Teak on näistä tummin ruskea sävy, jossa on pronssin hohdetta. Rose Quartz on tosi kaunis ruusukultainen sävy. Ember on helmiäispronssi ja Cyborg taas helmiäishopea, joka valon osuessa siihen eri kulmista taittaa mun mielestä lilaan.  

Voisin kuvitella pikkujoulu kauden lähestyessä tässä pikkuhiljaa löytyvän tälle Bling Bling luomiväripaletille paljonkin käyttöä. 

Kivaa viikkoa!

-Noora

Ei kommentteja