Rakkautta ensi puhdistuksella...

Ei kommentteja
Saanen esitellä Teille mun suosikki THE kasvojenpuhdistustuotteet. Nämähän olivat tosirakkautta ensikosketuksesta lähtien. Mun kasvojen iho on ollut aina suht helppo. Muutama näppy aina silloin tällöin ilmestynyt juuri tietenkin sillä "väärällä" hetkellä. Tietty :D Mutta oikeastaan siinä kaikki. 
Olen hoitanut ihoani teini-iästä tähän päivään asti. Purnukat ja putelit ovat aina olleet lähellä sydäntäni (Mies pyörittelee päätään). Taisin jopa saada yläasteella lempinimen "Miss Lumene" heh kuka muistaa? Se Lumenen sininen klassikko taisikin olla ihan niitä ensimmäisiä ihonhoitotuotteita mitä rupesin nuorena tyttönä käyttämään.


Ensimmäisen raskauden jälkeen kasvojeni iho herkistyi aikalailla ja nenänpielestä alaspäin ilmestyi ihottumaa. Laitoin sen raskaudenjälkeisenhormooniryöpyn tms piikkiin. Ihottuma vaivasi jonkin aikaa ja hävisi. Ilmestyen uudestaan toisen raskauden jälkeen. Sitkeämpänä, kuin aikaisemmin. Enemmän tarkasteltuani ( minussakin asuu pieni googlewannabekotilääkäri) asiaa selvisikin nopeasti kyseessä olevan perioraalidermatiitti eli tuttavallisesti POD. Aloin siis tarkastella ihonhoitoani uusin silmin ja tuli myöskin aika laittaa ihonhoitorutiineja uusiksi. Tässä kohtaa lueskelin aika paljon netistä tästä kyseisestä ihottumasta ja sitä kautta aloin kiinnostumaan yhä enemmän luonnonkosmetiikasta. Hetkeksi vaihdoin kaikki ihonhoidon tuotteet luonnonkosmetiikkaan. Edelleen käytän suurimmaksi osin luonnonkosmetiikkaa. Toki vaihtelen välillä tuotteita ihan silkasta uteliaisuudestakin. Eli olen siis sekakäyttäjä :)
Mutta, jos mennään itse asiaan tällä kertaa niin tässä pieni esittely näistä kahdesta uskomattoman ihanasta kasvojen puhdistustuotteesta. 

Patyka Remarkable Cleansing Oil
Ensimmäinen kosketus tähän tuotteeseen oli sen tuoksu. Tämä 100% luonnollinen puhdistusöljy tuoksuu taivaalliselle ja samalla niin ylelliselle. Silmät kiinni ja voi ihan tuntea olevansa Pariisilaisessa kauneussalongissa eikä vaan tylsästi siellä oman suihkun alla. Tämä öljy on 2-stepsin ensimmäinen vaihe, jolla puhdistetaan iholta meikki ja päivän aikana iholle kertynyt lika ja ilmansaasteet.   Eli tämän (1-2 painallusta) hieron kauttaaltaan kuiville kasvoille( meikin päälle siis). Vettä ei tarvita vielä tässä vaiheessa. Eli koko kasvoille silmiä myöten. Patyka Cleansing perfection Foam 
Tämä ylellisen pehmeä ja satiininen puhdistusvaahto on 2-stepsin toinen vaihe. Vaahto ( yksi painallus) pyöritellään puhdistusöljyn päälle tehostamaan puhdistusta ja kirkastamaan ihoa. Vaahto yhdistyy öljyyn muodostaen kermaisen vaikutelman. Vaahto sisältää 5 mietoa hedelmähapon yhdistelmää. Tämä puhdistusvaahto lupaa puhdistaa ihohuokoset antaen iholle happea ja terveen, raikkaan hehkun. Unohtamatta myös anti-age vaikutelmaa. Sis. rauhoittavaa ja kosteuttavaa ohraa. Itse puhdistan kasvot vedellä. Mutta myös puhdistusliina sopii vallan mainiosti, jos haluaa välttää vesipesua.Tämä on juuri sitä mitä lupaakin. Tuntuu, kuin satiinia levittäisi kasvoille. Kasvot tuntuvat pesun jälkeen puhtailta ja mikä tärkeintä ne eivät tunnu kiristäviltä. Mieletön parivaljakko siis kyseessä. Monesti, jos mulla on enemmän silmämeikkiä niin puhdistan silmät vielä erikseen erillisellä silmämeikinpuhdistustuotteella. Nämä ylelliset kasvojen puhdistustuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Suosittelen testaamaan, koska näihin ei voi olla rakastumatta <3

Ihanaa syksyistä viikkoa juuri sinulle :) 
-NooraEi kommentteja