Ihan parhaat meikkisiveltimet osa 1

Ei kommentteja
Hyvät siveltimet ovat kauniin ja onnistuneen meikin A ja O. Niihin siis kannattaa panostaa. Unohda luomivärien mukana tulevat pikkunysät ja satsaa muutamaan hyvään ja laadukkaaseen siveltimeen. Pidä niistä huolta eli säilytä oikeaoppisesti ja pese ja kuivaa säännöllisesti. Näin niistä on iloa vuosiksi vuosiksi eteenpäin. Vanhin siveltimeni taitaa olla 2000-luvun alusta ja on vieläkin moitteettomassa kunnossa. 

Tässä postauksessa esittelen mun ehdottomat suosikki siveltimet onnistuneeseen silmämeikkiin. Näitä käytän AINA ja joukossa on myös yksi sivellin ylitse muiden. Mikä se on selvinnee pian :)


Sigma Blending E25

Napakka, tiheä harjaksinen sivellin moneen käyttöön. Tällä voit levittää luomivärin liikkuvalle luomelle tai luomivakoon. Tai ulkonurkkaan tai kulmaluulle. Tämä on todellinen monitoimisivellin.
Littana sivulta katsottuna


Sigma Small Tapered Blending E45

Tämä sivellin on omiaan pieneen ja tarkkaan työskentelyyn esim. ulkonurkassa tms. Lyhyet harjakset ja pyöristetty pää. Tällä laitan aina tummaa luomiväriä ulkonurkkaan ja häivytän luomivakoa pitkin. Ihan super hyvä sivellin.
Zoeva 225/Luxe Eye Blender

Paras sivellin ikänä ❤ Ilman tätä en pärjäisi. Tällä siveltimellä ei vaan voi epäonnistua. Niin kauniisti se nimittäin häivyttää luomivärit toisiinsa. Tämän siveltimen pää on pyöristetty ja sivellin sopivan napakka niin saa helposti ns. töpöteltyä luomivärin paikoilleen.


Real Techniques Base shadow Brush

Tämä on ehdottomasti yksi parhaimmista siveltimistäni ikinä. Tässä on kaikki kohdallaan. Tätä käytän ihan aina silmämeikkiä tehdessä. Tällä levitän aina luomiväriä luomivakoon/liikkuvalle luomelle. Tällä luomiväri levittyy/häivyttyy täydellisesti. Näitä tarvisin ehdottomasti pari lisää. Pitääkin lisätä I ❤ Me messujen ostoslistaan.


Tää on niin super hyvä

Tänäkin on littana sivellin


Real Techniques Deluxe Crease Brush

Pieni ja näppärä sivellin pienille alueille ja tarkkaan työskentelyyn. Tällä levität helposti sen tummemman sävyn ulkonurkkaan ja helposti myös levität luomivärin myös alaluomelle. 
Real Techniques Shading Brush

Iso ja satiinisen pehmoinen napakka sivellin häivytykseen. Tällä käyn yleensä lopuksi vielä kevyesti luomivärien reunat läpi niin lopputulos on varmasti kauniisti häivytetty.
Sigman ja Zoevan siveltimiä olen tilannut Cult Beautystä, Cocopandalta ja Eleveniltä. Hinnoissa ei ole hirveästi eroja.Reilun 10eur ovat maksaneet kappale. Joten ei todellaan mikään kauhean kallis sijoitus laadukkaaseen siveltimeen.
Seuraavaksi tulee osa 2 eli ne mun mielestä parhaat siveltimet kasvomeikkiin.

Huomenna I❤Me messut. Nähdään siellä!

-NooraEi kommentteja