I love me

Ei kommentteja
Hei!

Vuoden odotus ohi sillä tänään alkoivat I love me-messut. Oikein kauneuden juhlaa :D
Olimme Nooran kanssa heti aamusta paikalla kun ovet avauivat. 
Tykkään kierrellä rauhassa ja hakea vanhoja tuttuja tuotteita sekä tutustua uutuuksiin. Salon Milagron osastolla 7d110 tehtiin Crystal Nailsin tuotteilla geelilakkauksia 30€:lla. Kannattaa käydä :)Korealaista kosmetiikkaa oli hyvin edustettuja ja ostinkin kokeeksi Kocostarin princess eye patch- silmänympärysihon hydrogeelinaamiopurkin. Naamion olisi tarkoitus kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Testasin naamiota kädelle ja tuntui kivasti viileältä ja raikkaalta, joten kovat ovat odotukset. Naamiot ovat sellaisia kertakäyttöisiä läpysköjä, joiden annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia ja jäljelle jäänyt seerumi hierotaan ihoon. Tästä tulossa lisää infoa blogiin, kun pääsen kokeilemaan.
Hinta oli vain muistaakseni 20€
Kuivashampoiden ystävänä ostin Batisten trio-pakkauksen 7€, kannatti jonottaa:D

Heräteostoksena tein muotipuolelta ihanat korvikset-
Ostin myös paljon kynsikoristeita tulevaa pikkujoulukautta silmälläpitäen. Niistä laitan myöhemmin kuvia kunhan ehdin niitäkin testaamaan ja tekemään valmiita koristetippejä. Toki myös täydensin varastoa viiloilla ja rakennegeeleillä. Muutama uusi värigeelikin tarttui mukaan.

Testiin Fantasy Nailsin foliot. Folioista saa kynsiin nopeasti kivat koristeet


Messuilla on kyllä kaikkea kaikille! Jos haluaa hieman hemmottelua niin sai hartiahierontaa, hampaiden valkaisun sai 30minuutissa, hyvää lounasta, shampanjaa, terveystuotteita, vitamiineja, meikkisiveltimiä jne.. Kaikkea en edes muista. Huomenna lauantaina jatkan kiertelyä.. toivottavasti kukkaro kestää :D

Ihanaa iltaa!
- Monica


Ei kommentteja