SYYSUUTUKAISIA KYNSIRINTAMALLA

Ei kommentteja
Hei!

Sain Crystal Nailsilta testiin kaksi Most Wanted Uv-lack Collectionia. Pakettiin kuuluu 4 syksyyn sointuvaa sävyä. Toinen on 1Step Crystal Lack ja toinen on 3step Crystal lack. Kuvien alla on kerrottu niiden erot.

Uv-lack sävyt ovat peittäviä. Yhdellä kerroksella sai jo peittävyyttä, mutta mieluummin laittaa 2 ohutta kerrosta. 

Aivan ihania sävyjä kaikki 8 ja vaikea päättää mitä haluaa. Onneksi nämä kestävät kynsissä useamman viikon (3step crystal lack) ja sitten voikin ottaa taas uuden sävyn :)

Mielikuvitus on vain rajana miten kynsiä voi koristella.

Vielä kun ehtisi omat kynnet huoltaa ;)

  Pääsin heti tekemään siskokullalle hennon vaaleanpunaiset kynnet ja tietysti halusin testata myös bling blingiä. Kuvassa ei ehkä näy miten kivalta se oikeasti näyttää!  

Näihin tehtiin luonnonkynnen vahvistus 3Step Crystal Lackilla.
3Step Crystal gel tarkoittaa 3 vaihetta eli tarvitset acid free primerin, pohjageelin, 2 ohutta kerrosta sävyä ja lopuksi top-geelin.
Näissä kesto on jopa 3-4 viikkoa! Pikkurilli oli vaurioitunut eikä siihen valitettavasti voinut laittaa geeliä ettei sinne jää mitään bakteereja alle.


Vihreän sävyisissä kynsissä käytettiin 1Step Crystal Lack. Eli nämä ovat kuluttajille suunnattuja geelejä. Tarvitset kuitenkin näitä varten uv-uunin. 
Kynnet prepataan ensiksi eli siistitään kynsinahat ja kevyesti viilataan pehmeällä buffer-viilalla. Kannattaa vielä pyyhkiä pölyt kynneltä jotta pinnasta tulee tasainen. Sen jälkeen laitetaan 1 ohut kerros väriä ja uuniin 2min.
Jotta väri ei leviä kynsinauhoille voi tehdä vaikka sormen kerrallaan.
Laitetaan vielä toinen kerros väriä ja taas uuniin. Ja valmista! Et tarvitse erikseen pohja-etkä päälligeeliä. Helppoa! Nämä sävyt kestävät 7-10 päivää!
(primerin, base-ja top geelin kanssa kesto 3-4 viikkoa)


Sain kokeiltavaksi myös Holo Fest Boxin missä oli erilaisia kynsien koristeluun tarkoitettuja tuotteita. Siis näyttäviä koristeita nopeasti!  Paketissa oli ihanaa hopeista holo-glitteriä, foliota, palloja, neliöitä ja viivatarroja. Muutamia tippejä ehdin jo tehdä


Tipit kiinnitetään Magnetic Nail Tip Presteriin, johon on sitten helppo tehdä koristeita.On kyllä kätevää ja telineen voi jättää pöydälle ja asiakas näkee esimerkkejä malleista.


Crystal Lack-tuotteita saa Helsingistä Salon Milagrosta ja myös I Love Me-messuilla kannattaa käydä heidän pisteellään.

Ihanaa päivää! :)

- Monica


Ei kommentteja