Bare Minerals BarePro meikkivoide

Ei kommentteja
Rakkautta ensi kosketuksella. WOW! Täähän levittyy, kuin unelma. On kevyt ja peittää täydellisesti. Näyttää kauniilta iholla ja kestää. Kestää muuten iltaan asti. Tässä ensimmäiset ajatukset, kun kokeilin ensimmäistä kertaa Bare Mineralsin BarePRO Performance Wear Liquid Foundation spf20 meikkivoidetta. Ja mukavaa vaihteeksi kokeilla nestemäistä meikkivoidetta. Olen nimittäin ollut Bare Minerals Original Mineral Foundationin vannoutunut käyttäjä jo vuosia. Rakastuin tuotteeseen jo silloin noin 10 vuotta sitten, kun tuote rantautui Suomeen. Taisipa muuten Kicks olla ensimmäinen jälleenmyyjä, ellen ihan väärin muista? 
Silloin se oli niin uutta ja ihmeellistä meikkivoide ns. puuterin muodossa. Bare Mineralsin jälkeen vastaavia mineraalimeikkejä alkoikin rantautumaan Suomeen vähän joka tuutista. Nämä silloiset ns. "markettimineraalimeikit" eivät kuitankaan ihan Bare Mineralsin tasolle kyllä yltäneet. Sen kertoi jo kurkkaus inci listoihin. 
Bare Minerals perustuu 100% aitoihin mineraaleihin. Tuote ei sisällä laisinkaan mitään keinotekoista. Ei parabeeneja eikä muitakaan kemiallisia ainesosia.

Kymmenen vuotta sitten alkoi siis mun ja Bare Mineralsin yhteinen taival. Toki tässä vuosien saatossa olen käynyt enemmän ja vähemmän "vieraissa", mutta sitten kuitenkin aina lopulta palaan Bare Mineralsin luo. Ja nyt tämä nestemäinen BarePro valtasi kyllä sydämeni. Tässä meikkivoiteessa on ehdottomasti parasta pysyvyys. Sen sanotaankin olevan 24h veden, kosteuden, hikoilun ja kuumuuden kestävä. Kertaakaan en olen joutunut korjailemaan sitä iholla päivän aikana. Meikkivoide on myös erittäin peittävä. Kerrostuu kauniisti, mutta peittää jo ohuella kerroksella. Helppo levittää esim. siveltimellä tai itse käytän kosteaa Beauty Blenderiä. Kuivahtaa aika nopeasti jättäen kevyesti matan pinnan. Välttämättä puuteriakaan ei tarvita, mutta itse kiinnitän meikkivoiteen vielä Lily Lolon mineraalipuuterilla mikä tuo iholle pientä kuultoa. En niin kauheesti  pidä itselläni ihan matta ihosta. 
Yhteensä sävyjä löytyy 30 ja itselleni sävy Cool Beige 10 on täydellinen match.


Cool Beige 10Mukavaa päivää sulle :)

-Noora


Ei kommentteja