OLAPLEX ja kutrit kiittää

Ei kommentteja

Ihan mieletöntä, että vihdoinkin ollaan blogin suhteen siinä, että eikun tekstiä tulemaan. Mietin kauan mikä olisi hyvä postaus tämän blogin historian ensimmäiseksi postaukseksi ja hetken mietittyäni aattelin, että postaan kahdesta mielettömästä hiustuotteesta, josta olen tykännyt tosi paljon. Yleensä vaihtelen aika tiheästi shampoota ja hoitoainetta, mutta nämä kaksi ovat kyllä olleen säännöllisessä käytössä jo parisen kuukautta, joten jonkinlainen näkemys näistä on jo syntynyt.


Jos joku siellä ei ole vielä ikinä kuullutkaan Olaplexistä (on kai sekin mahdollista?),niin kerrottakoon lyhyesti, että kyseessä on kampaamoissa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisen käsittelyn aiheuttamilta vaurioilta. Tavallisilla hoitoaineilla voidaan toki silottaa hiuksen pintaa, mutta ainoastaan Olaplex vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin. Kampaajalla tehdyn Olaplex käsittelyn jälkeen on voinut ylläpitää hiusten hyvää kuntoa Olaplex Hair Perfector No.3 -tehohoidolla. Tämä on ollut myös todella toimiva kotihoito omille vaalennetuille hiuksille, etenkin aurinkoisen ja kuuman kesän jälkeen. Itselläni hiukset olivat todella kovalla koetuksella. Aurinkoa, merivettä, jatkuvaa pesemistä ja kuivaamista. Luulenkin, että tämä kotihoito oli tämän blondin pelastus. Loistava tuote siis kyseessä

Kesällä Olaplex lanseerasi kauan odotetut  No. 4 Bond Maintenance Shampoo ja Olaplex No. 5 Bond Maintenance™ Conditioner. Shampoo vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa. Hoitoaine korjaa hiusvaurioita, silottaa ja vahvistaa hiuksia.
Itselleni ja varmaan aika monelle muullekin tämä kaksikko saapui kreivin aikaan. Muutaman mielipidepostauksen luin tuotteesta ja ne vakuuttivat sen verran, että tilaukseen lähtivät. Ja parin päivän päästä sitä oltiinkin jo Olaplexit päässä.
No tykkäsinkö ? No tykkäsin ja tosi paljon. Näiden jälkeen olisi aika mahdotonta ajatella käyttävänsä mitään muuta. Etenkin hoitoaine 3min vaikutusajan jälkeen saa hiukset oikeasti tuntumaan tosi sileiltä ja hoidetuilta. Ilman sitä latistavaa vaikutusta.

Hoitoaineen koostumus on aika paksua, joten sitä saa kunnolla puristaa purkista ulos etenkin, kun pullo on jo puolillaan. Shampoo on tosi kermaista ja vaahtoaa helposti. Alussa teinkin aina sen virheen, että otin sitä ihan liikaa. Omille hiuksille riittää noin 20sentin kokoinen määrä. Voit käyttää shampoota ja hoitoainetta vaikka päivittäin tai kotona tehdyn tehohoidon (purkki 3) yhteydessä. Hintaa näillä putiloilla on noin 30eur kappale. Hintansa väärtti jo senkin puolesta, että ovat todella riittoisia. Suosittelen!


-Noora


Ei kommentteja